21 Aralık 2010 Salı

PoLLyAnnAcıLıK


Bazen dünyadaki tek mücadele eden, hayal kırıklığına uğrayan, hayatından mutlu olmayan ve zar zor yaşayan tek insan olduğunuzu düşünmeniz mümkündür, ama bu düşünce bir yalandır.

Eğer başınıza böyle bir olay gelirse bununla yüzleşebilecek cesaretiniz olsun, bir şey ya da birisi sizi bulacak ve her şeyi iyi hale getirecektir. Çünkü hepimiz bazen birinin yardımına ihtiyaç duyarız.

Dışarıdan gelen müziği duymamamızı sağlayacak birine ve bize işlerin hep böyle gitmeyeceğini söyleyecek, bize yardım edecek birinin olduğunu ve o birinin bizi bulacağını hatırlatacak birine ihtiyaç duyarız.


Yaşamımızda kendimizi dönüm noktalarında bulduğumuz anlar vardır. O anlarda yaptığımız seçimler, hayatımızın geri kalanına şekil verir.

Elbette ki, bilinmeyenle yüzleştiğinde çoğumuz geçmişe geri dönebilmeyi ister.
Korkmuş, kafası karışmış ve haritasız şekilde yolda kalakalmış olarak, ama zaman zaman insanlar daha iyi bir şeye tutunurlar.
Yalnız olarak var oluşun acısının hemen ötesinde bulunan bir şeye ve birisini kabullenmenin gerektirdiği cesaret ve korkusuzluğun hemen ötesine ya da birisine ikinci bir şans vermeye.


Bir düşün suskun inatçılığının ötesindeki bir şeye.
Çünkü sadece sınandığınızda gerçekten kim olduğunuzu keşfedersiniz.
Olmayı istediğiniz kişi, çok çalışmanın, güvenin ve inancın diğer tarafında bir yerde kalp sızısının ve önünde nelerin beklediğinin korkusunun ötesinde durmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder